"a meaningful life grows from the inside out"

Who's that girl?

over mij

1

2

3

Hi! Mijn naam is Sjoukje, 44 jaar oud maar van binnen nog steeds een famke.

In mijn eentje wandelen langs de vloedlijn en mijmeren over de zin van het leven is wat ik het allerliefste doe.  Je vindt me dan ook regelmatig in de duinen van de Waddeneilanden. In mijn eentje voor een soloretreat, of samen met een klant voor een dagretreat om helemaal los te komen van alles wat moet. Ik droom van een eigen huisje aan zee.
contact

Net als mijn pake loop ik het liefst op blote voeten. Niet dat ik een barefooter ben (heb niks met clubjes), maar omdat ik me dan het meest verbonden voel met mezelf. Probeer maar eens.

Workshops geven en podcasts opnemen doe ik dan ook bij voorkeur zonder schoenen. Want pas als ik me helemaal mezelf voel, kan ik diep van binnen de inspiratie voelen hoe ik jou het beste kan helpen jezelf terug te vinden.

naar podcast

Tegenwoordig kun je overal een coach voor inhuren. Met goede coaching is niets mis, maar ik geloof wel dat er in de basis iets ontbreekt.

Tijdens mijn coachopleiding (bij de AVLEG) leerde ik als eerste mijzelf te coachen. Meteen vroeg ik me af: Waarom leerde ik dit niet op school? Waarom zijn we zo afhankelijk van een coach als we willen veranderen? 

Ik geloof dat we de antwoorden op belangrijke levensvragen al in ons hebben. Alleen hebben we nooit geleerd om onze innerlijke wijsheid te ontwikkelen. Mijn card deck helpt je hierbij.

naar card deck