"a meaningful life grows from the inside out"

inner grow walk - DIY

audio coaching

Ga je mee op Pad?

Vind jij het ook zo lastig om ruimte voor jezelf te maken, voor dat wat er van binnen naar buiten wil?

Met de Inner GROW Walk Wandelcoaching leer je jezelf stap voor stap van binnen beter kennen. Download de audio, zet je koptelefoon op, en laat je al wandelend door de natuur coachen.

Check dieper bij jezelf in met de oefeningen en opdrachten en ontdek wat jouw volgende stap is. Zo vaak als jij wilt, zodat je telkens een stukje dichter bij jezelf komt. Inclusief pakketje per post.

naar audiocoaching

inner grow walk - 1op1

1 op 1 live

Deep Dive - 1 op 1

Hoe vaak gun jij jezelf een moment om echt even op adem te komen, volledig uit te zoomen, en weer te kunnen voelen welke richting jij op mag gaan, zodat jij weer meer voldoening ervaart. 

In deze sessie maken we samen al wandelend een 'deep dive' naar die plek binnen in jou waar je innerlijke wijsheid ligt verborgen. We kijken met nieuwsgierigheid naar wat die plek jou te vertellen heeft. Zodat jij inzichten ontvangt om die keuzes te maken, die jou ophelpen om dichterbij jezelf te komen. In je business en prive.

Na deze sessie ontvang jij een speciaal op jou afgestemde audio, waarmee je zelf kunt inchecken bij jouw innerlijke wijsheid.
vraag hier jouw 1 op 1 sessie aan

vraag aan

Veelgestelde Vragen

Is de 1 op 1 sessie online of op locatie?
Ik raad je aan om een live sessie in de natuur te boeken en er een retreatdag voor jezelf van te maken. Maar het is ook zeker mogelijk om een online sessie te boeken. Dat doen we in overleg.

Wat zijn de kosten?
Jouw investering voor deze sessie is 222,- (excl. BTW). Dat is inclusief twee weken audio coaching aansluitend aan de sessie, en de audio-visualisatie die je ontvangt en jouw eigendom wordt.

Bied je ook een traject aan?
Na deze eerste sessie kun jij er zelf voor kiezen om langer met mij te werken, een traject duurt alleen zo lang als nodig is.