"a meaningful life grows from the inside out"

inner grow walk - DIY

audio coaching

Ga je mee op Pad?

Vind jij het ook zo lastig om ruimte voor jezelf te maken, voor dat wat er van binnen naar buiten wil?

Met de Inner GROW Walk Wandelcoaching leer je jezelf hierin stappen zetten. Download de audio, zet je koptelefoon op, en laat je al wandelend door de natuur begeleiden door mijn stem.

Check dieper bij jezelf in met de oefeningen en opdrachten en ontdek wat jouw volgende stap is. Zo vaak als jij wilt, zodat je telkens een stukje dichter bij jezelf komt. Inclusief pakketje per post.

koop audiocoaching

inner grow walk - 1op1

1 op 1 live

Deep Dive - 1 op 1

In de waan van het alledaagse is het verrekte moeilijk om regelmatig stil te staan. Even op adem te komen, volledig uitzoomen, jezelf de juiste vragen te stellen die jou de richting wijzen naar een leven waarin je meer voldoening ervaart. 

In deze sessie maken we een 'deep dive' naar die plek binnen in jou waar je innerlijke wijsheid ligt verborgen. We kijken met nieuwsgierigheid naar wat die plek jou te vertellen heeft. Zodat jij die inzichten ontvangt, die jou op dit moment helpen om dichterbij jezelf te komen. In je business en prive.

Na deze sessie ontvang jij een speciaal op jou afgestemde audio, waarmee je zelf kunt inchecken bij jouw innerlijke wijsheid.
vraag hier jouw 1 op 1 sessie aan

vraag aan

Veelgestelde Vragen

Is de 1 op 1 sessie online of op locatie?
Ik raad je aan om een live sessie in de natuur te boeken en er een retreatdag voor jezelf van te maken. Maar het is ook zeker mogelijk om een online sessie te boeken. Dat doen we in overleg.

Wat zijn de kosten?
Jouw investering voor deze sessie is 222,- (excl. BTW). Dat is inclusief twee weken voice coaching aansluitend aan de sessie, en de audio-visualisatie die je ontvangt en jouw eigendom wordt.

Bied je ook een traject aan?
Na deze eerste sessie kun jij er zelf voor kiezen om langer met mij te werken, een traject duurt alleen zo lang als nodig is.